EMPRESA DE NETEJA A GIRONA

A ANT FACILITIES destaquem per ser una de les empreses de neteja de Girona més rellevants dins del nostre sector. Amb tota mena de serveis de manteniment, depenent de l'espai a sanejar, ja sigui un comerç gran o petit, un habitatge, una nau industrial o centres esportius, entre les diferents instal·lacions en què intervenim.


Una empresa amb una gran trajectòria professional, gràcies a l'afany que posem a la nostra feina, és a dir, a la neteja d'espais. Volem detallar alguns dels nostres serveis, que varien depenent de la cobertura del lloc on fer aquest sanejament:


  • Neteja d'empreses: deixem els teus comerços perfectament adequats, amb les nostres maquinàries específiques i els mètodes de treball adaptables a qualsevol tipus d'espai.
  • Neteja de vidres: resolem qualsevol tipus de brutícia de les vidrieres de la façana o els rètols. Com hem comentat, comptem amb els millors elements i mecanismes per a cada activitat.
  • Neteja domèstica: considerada una de les empreses de neteja de Girona més rellevants, oferim un servei individualitzat als nostres clients. Per això oferim el manteniment de domicilis particulars.
  • Tractament de paviments: proporcionem els millors acabats per a terres i terratzos, emprant elements determinats per a cada moment, com maquines polidores o abrillantadores, o les que siguin necessàries. Sempre respectant la cura de cada superfície.


Cobrim aquestes necessitats a gran part de Catalunya.