Qui som

Ant Facilities és una empresa fundada per Carme Bastardas, una emprenedora formada en l'àmbit de la neteja i el manteniment industrial. 


El nostre principal objectiu és garantir l’excel·lència en cada servei que realitzem apostant per un tracte i una comunicació sincera amb el client, oferint solucions integrals i de qualitat.


Tenim 25 anys d’experiència en el sector de la neteja i el manteniment.
Serveis de Neteja a Girona

Hem anat adquirint un major coneixement, experiència i professionalitat en cada sector, consolidant els nostres serveis i incrementant-los any rere any. 


Actualment ens trobem en una nova etapa d’expansió impulsada pels grans canvis tecnològics de la societat, donant resposta a una demanda global i una major sensibilització ambiental. Per això, hem millorat i ampliat els plans formatius per als treballadors de tots els nivells de l’empresa, hem reforçat tots els procediments interns de gestió i control, com la prevenció de riscos laborals, la garantia de satisfacció del client, els controls de qualitat o la comunicació interna de l’empresa.


L’objectiu principal és garantir una selecció de personal detallada i un seguiment de la incorporació i formació en cada àrea de treball per a garantir la motivació dels nostres treballadors.

Valor Afegit
La relació de proximitat amb els clients.
Només així aconseguim establir una relació de confiança entre totes dues empreses.
La nostra filosofia
Millorar contínuament en cada metodologia de treball i fer-ho sempre des del respecte cap a les persones i les empreses.

El nostre equip consta de més de 100 professionals compromesos amb el seu treball que proporcionen diàriament el millor servei de neteja i manteniment per a cada client.

Serveis de Neteja
Carme

CEO Founder

En termes de neteja industrial, em diuen el “Llibre de les solucions”.

Fundadora i cara comercial de Ant Facilities, sóc experta a donar solucions tècniques i organitzatives de neteja industrial.

Si bé en el meu dia a dia analitzo gran quantitat de dades, dissenyo les millors solucions industrials per a cada tasca i gestiono els recursos més adequats per als nostres clients; al final del dia, la qual cosa més em satisfà són els beneficis que es desprenen dels nostres serveis: comoditat, benestar i salut.

Oriol
Oriol

Director de comptes

El meu objectiu és la bona conducció d’un dia a dia trepidant

Des de l’atenció al client, la coordinació de les peticions, el control del compliment de les requisits tècnics dels serveis, la prospecció dels nous serveis, el càlcul de costos i l’execució  amb èxit de les comandes, constitueixen el reptes diaris que m’agrada afrontar.

Núria
Núria

Directora d’administració

L’ordre i la rigurositat del compliment dels processos és la meva garantia.

Darrere tots els projectes dels nostres clients, gestiono totes les operacions administratives que donen cobertura als exigents requisits documentals dels serveis. Amb organització i polivalència, i amb l’amabilitat que em caracteritza, faig que el cicle de vendes i compres sigui fiable i sòlid

On Estem

Delegació de Barcelona

Delegació de Girona