Sectors

Som experts en la gestió de la neteja i desinfecció en aigües residuals en  empreses de recollida i tractament de residus, així com en laboratoris de microbiologia d’alt risc i empreses científiques amb material sensible.

A ANT FACILITIES oferim serveis de neteja professionals. Totes les habitacions i tots els materials es tenen en compte durant el procés de neteja.

Formem el nostre personal en l’ús de productes químics de neteja per a cada indústria, també reben formació sobre l’ús adequat de maquinària i, per descomptat, la prevenció de riscos laborals.

Integrem eines i màquines eficients per a la higiene de la indústria i les combinem amb la professionalitat de l’equip humà.

sector-sanejament
neteja-de-laboratoris

NETEJA EN EL SECTOR DE LABORATORIS

Som especialistes en neteja de laboratoris amb un alt risc microbiològic. Després de 25 anys d’experiència a la indústria, el nostre equip està especialitzat en laboratoris i adopta un enfocament molt acurat en la neteja.

Entenem la complexitat de cada espai i, per tant, se segueixen mesures preventives en línia amb la indústria.


ESPECIALISTES EN NETEJA D’EMPRESES TELECOMUNICACIONS

Cuidem tots els detalls per tal que l'equipament d'aquestes empreses no pateixin cap ensurt durant els processos de neteja.

Al llarg dels anys, hem adquirit innombrables experiències en neteja i manteniment de sistemes elèctrics. màquines, cablejat d'oficines, etc. Per tant, garantim un servei de neteja d’alta qualitat.

A totes les oficines, centres de dades o sala de control de les empreses de telecomunicacions hi ha una gran necessitat de neteja a causa de la equipament tecnològic que hi ha. Es per aquest motiu que els nostres equips de neteja tinguin molta cura amb la seva feina.

Quan es tracta de desenvolupar plans de neteja d’oficines o centres de dades amb un gran volum de cables endollables, la seguretat de la tecnologia i del nostre personal esdevé una prioritat.

Amb el sistema de verificació d’assistència i presència, podem validar les hores treballades a través del nostre CRM. del personal i garantir el compliment del treball.

serveis de neteja
neteja-sector-alimentari

NETEJA EN EL SECTOR ALIMENTARI

Ens comprometem a oferir un servei de neteja excel·lent en el sector alimentari. Ens encarreguem de la neteja en empreses alimentàries, tallers de pa i pastisseria, caves, empreses que tapen ampolles ...

Coneixem els productes de la vostra empresa i cuidem tots els detalls per mantenir net el local.

Neteja de l'interior de les neveres:

En el sector alimentari considerem fonamental la higiene completa de cada espai, motiu pel qual realitzem una degerminació en diverses zones on es realitzen serveis de càtering. La neteja o la degerminació de la nevera és un procediment bàsic per fer-ho.  S’eliminen substàncies orgàniques i inorgàniques com el malbaratament alimentari i altres per aconseguir una higiene d’alta qualitat.

NETEJA PER AL SECTOR PÚBLIC

Treballem amb escoles, instituts, ajuntaments, policies locals i biblioteques, aportant la nostra àmplia experiència i personal. tècnics en solucions innovadores i valuoses.

En aquests 25 anys a la indústria, hem adquirit experiència en totes les tasques i tenim tots els requisits per participar-hi en licitacions del sector públic per a la contractació d’empreses de serveis.

Certificat de qualitat
Durant diversos anys hem centrat els nostres projectes i serveis en la millora de la gestió de l’energia. Això ens ha portat a obtenir certificats de qualitat i guanyar més projectes de licitació pública, ja que és un requisit que l’administració pública avalua molt positivament. Reduïm el consum d’energia i minimitzem les emissions de gasos d’efecte hivernacle. hivernacle.

Mesures d’eficiència energètica.
Hem dissenyat diversos projectes per optimitzar el consum energètic a les instal·lacions i ens hem basat principalment en la reducció o optimització de la il·luminació dels edificis de manera que el consum d’electricitat sigui menor i reduir els costos associats.

Millores tècniques.
També s’han implementat millores tècniques en el manteniment de la neteja mitjançant l’ús de productes i màquines mixtes i específiques que ajuden a allargar la neteja de cada espai.

NETEJA PER AL SECTOR PÚBLIC
NETEJA SECTOR RETAIL LUXE
NETEJA SECTOR RETAIL

NETEJA EN EL SECTOR RETAIL LUXE

Mantenim una relació molt estreta amb clients realment importants del sector empresarial de luxe.

Oferim diversos serveis de neteja i manteniment que satisfan les necessitats diàries dels clients i que han construït una relació de confiança consolidada al llarg del temps.

Destaquem en la formalitat de fer negocis amb el client un negoci personalitzat que sempre està a l’altura de la imatge de cada marca amb què el que treballem. Ens encarreguem de cada acció i de cada servei de venda al detall amb botigues al detall basades en la nostra llarga història l’empresa de serveis d’instal·lacions.

Treballem amb marques de luxe com Prada, Bulgari, Miu Miu, Saint Laurent i Versace.

Els nostres anys d’experiència ens han ajudat a aportar la professionalitat que necessita la indústria del luxe.

Comptem amb un equip de gent de confiança que sap transmetre els valors que necessita l’empresa. Un equip ràpid i discret que ofereix un servei impecable.

Per complir la normativa establerta, també tenim en compte el nostre pla de control de qualitat, que ens facilita el coneixement cada moment en què el servei prestat està en el seu millor moment. El pla inclou quatre nivells d'anàlisi:

Es realitza una auditoria mensual al lloc de treball. S’envia una enquesta mensual per correu electrònic per identificar possibles deficiències per determinar la satisfacció del client.

Les visites presencials trimestrals s’organitzen amb el client per garantir la satisfacció del servei i es duen a terme Auditories de neteja.

Cada any s’envien enquestes globals per identificar possibles debilitats en les mesures laborals o noves necessitats.

Posis en contacte amb nosaltres:

serveisdeneteja-girona
Contacte