Manteniment de terres


La tècnica per a la neteja de terres és el fregat mecànic i es fa amb màquines de fregar. Aquesta tècnica consisteix a col·locar aigua neta amb detergent al terra. mentre un corró frega l’aigua contra el terra i després un buit d’aigua absorbeix l’aigua bruta. D’aquesta manera, sempre entra en contacte amb aigua neta i detergent a mesura que avança cap a la superfície bruta. Mai amb aigua bruta.

Per esbrinar quin tipus de neteja del sòl és adequada per al vostre negoci, primer cal fer una identificació. Es defineixen els productes adequats per al tipus de terra i la neteja es realitza amb les màquines adequades, ja que cada terre requereix un tractament especial per allargar la seva vida útil i evitar que es deteriori.

Per a terres de marbre, granit i terratzo, realitzem la tècnica de poliment de sòls, que consisteix a utilitzar de màquines rotatives encarregades de fregar, tenyir, polir, cristal·litzar i encerar els terres. És el sistema més eficaç, ràpid i còmode per aconseguir una brillantor uniforme i intensa en aquest tipus de terres.


Altres Serveis :

serveis auxiliars de neteja

Serveis Axiliars

Proporcionem personal de seguretat, logística o consergeria  Recorre als nostres professionals del facility support i descobreix-los


SUBROGACIÓ TREBALLADORS NETEJA

Subrogació de personal

Oferim assessorament personalitzat  i ens encarreguem de la subrogació de personal i de la gestió de plantilles sobredimensionades 


neteja-de-terres
Contacte
servei de neteja de vidres

Neteja de vidres

Disposem de maquinària específica i equip tècnic altament qualificat per a oferir el millor servei de neteja de vidres en alçada o per netejar el fang que pugui quedar de la pluja. 


EMPRESA DE DESINFECCIÓ

Servei de desinfecció

Ens encarreguem de tots els processos de desinfecció i prevenció de la COVID-19. Utilitzem tecnologia d’última generació segons la normativa del Ministeri de Sanitat.


servei de neteja

Neteja per empreses

El servei de neteja integral per a empreses és la nostra especialitat. Disposem de la millor maquinària per ajudar-te amb el manteniment que el teu negoci necessita.