Neteja de vidres


Som experts en neteja de vidres en alçada i sabem exactament com netejar el vidre exterior i interior.

Tot el nostre equip de treballadors compleix els requisits del RD 2177/2004 per al treball en altura i està format complin els requisits de la Llei de prevenció 31/95 i la seva respectiva normativa en matèria de prevenció de riscos laborals.

Disposem de productes i màquines especials per a treure els grafits, netejar les incrustacions de calç a les superfícies polides o treure els adhesius i la pintura del vidre

Disposem d'elevadors, bastides, arnesos i totes les mesures de protecció per als nostres equips. Els oferim un servei professional.

Amb la nostra àmplia experiència en la prestació d’un servei de neteja de vidres de qualitat, la Torre Collserola ha confiat en nosaltres.


Altres Serveis :

serveis auxiliars de neteja

Serveis Axiliars

Proporcionem personal de seguretat, logística o consergeria  Recorre als nostres professionals del facility support i descobreix-los


servei de manteniment

Manteniment de terres

Realitzem un tractament específic per a cada superfície, utilitzant productes i maquinària que no fa malbé el terra.


neteja-de-vidres
Contacte
SUBROGACIÓ TREBALLADORS NETEJA

Subrogació de personal

Oferim assessorament personalitzat  i ens encarreguem de la subrogació de personal i de la gestió de plantilles sobredimensionades per reduïr els costos de personal


EMPRESA DE DESINFECCIÓ

Servei de desinfecció

Ens encarreguem de tots els processos de desinfecció i prevenció de la COVID-19. Utilitzem tecnologia d’última generació segons la normativa del Ministeri de Sanitat.


servei de neteja

Neteja per empreses

El servei de neteja integral per a empreses és la nostra especialitat. Disposem de la millor maquinària per ajudar-te amb el manteniment que el teu negoci necessita.