Neteja per empreses


Oferim un servei de neteja integral i d’alta qualitat per a empreses. Gràcies a la combinació d’equip humà experimentat i noves tecnologies de neteja aportem rapidesa i professionalitat en tots els processos de treball. També solucionem qualsevol problema elèctric, comprovem els problemes d’instal·lació o realitzem treballs de jardineria. Guanya salut i productivitat per als empleats i estalvia costos de màquines.

No us haureu de preocupar de reparar o mantenir les polidores o fregadores, nosaltres ens encarreguem de tot.

El servei de manteniment empresarial de ANT FACILITIES va molt més enllà de la neteja i ens encarreguem d’ajudar-lo en les tasques que necessita la vostra empresa. Si heu de reparar un endoll, canviar una rajola o podar els arbres del jardí, són els nostres tècnics especialitzats que us proporcionaran les millors solucions.Altres Serveis :

serveis auxiliars de neteja

Serveis Axiliars

Proporcionem personal de seguretat, logística o consergeria  Recorre als nostres professionals del facility support i descobreix-los


SUBROGACIÓ TREBALLADORS NETEJA

Subrogació de personal

Oferim assessorament personalitzat  i ens encarreguem de la subrogació de personal i de la gestió de plantilles sobredimensionades 


servei-de-neteja-per-empreses
Contacte
servei de neteja de vidres

Neteja de vidres

Disposem de maquinària específica i equip tècnic altament qualificat per a oferir el millor servei de neteja de vidres en alçada o per netejar el fang que pugui quedar de la pluja. 


EMPRESA DE DESINFECCIÓ

Servei de desinfecció

Ens encarreguem de tots els processos de desinfecció i prevenció de la COVID-19. Utilitzem tecnologia d’última generació segons la normativa del Ministeri de Sanitat.


servei de manteniment

Manteniment de terres

Amb el servei de manteniment de terres realitzem un tractament específic per a cada superfície, utilitzant productes i maquinària que no fa malbé el terra.