Servei de desinfecció


El nostre servei de desinfecció per empreses us ajuda a prevenir i aturar la propagació de virus i microorganismes. Som experts en desinfecció i us podem ajudar a netejar i desinfectar les vostres zones de treball per millorar la salut i la seguretat dels treballadors.

Segons els objectius i necessitats de cada client, es realitza un estudi per decidir quin és el producte adequat i la millor tècnica a aplicar. Segons les condicions i especificacions tècniques de l’espai a desinfectar, també s’estableix un temps de seguretat. perquè els nostres professionals treballin i que els empleats de l’empresa puguin tornar al seu lloc un cop acabada la feina de desinfecció. Per registrar el servei, s’emet el certificat adequat segons el tractament aplicat.

Amb els serveis de control de plagues, el nostre equip de professionals serà responsable de la desratització i desinfecció de espais del vostre negoci per eliminar insectes i rosegadors que puguin portar malalties.


Altres Serveis :

serveis auxiliars de neteja

Serveis Axiliars

Proporcionem personal de seguretat, logística o consergeria  Recorre als nostres professionals del facility support i descobreix-los


servei de manteniment

Manteniment de terres

Realitzem un tractament específic per a cada superfície, utilitzant productes i maquinària que no fa malbé el terra.


servei-de-desinfeccio
Contacte
SUBROGACIÓ TREBALLADORS NETEJA

Subrogació de personal

Oferim assessorament personalitzat  i ens encarreguem de la subrogació de personal i de la gestió de plantilles sobredimensionades per reduïr els costos de personal.


servei de neteja de vidres

Neteja de vidres

Disposem de maquinària específica i equip tècnic altament qualificat per a oferir el millor servei de neteja de vidres en alçada o per netejar el fang que pugui quedar de la pluja. 


servei de neteja

Neteja per empreses

El servei de neteja integral per a empreses és la nostra especialitat. Disposem de la millor maquinària per ajudar-te amb el manteniment que el teu negoci necessita.