Serveis auxiliars


El nostre personal qualificat auxiliar es compromet amb la seva feina i amb els valors de l’empresa i, no només s’encarrega de la gestió d’espais interns, sinó que aposta per una comunicació propera i transparent.


Per tant, si una empresa necessita personal de secretaria, consergeria, servei logístic intern, serveis diversos o persones per gestionar l'accés, pot confiar en nosaltres per externalitzar la gestió d'aquests serveis i reduïr els costos empresarials mitjançant la subcontractació de personal.


D'aquesta forma, la vostra empresa es beneficiarà d’un cert avantatge competitiu, sense preocupar-se de rés.


La nostra experiència i el nostre equip humà ens permeten gestionar les tasques amb la màxima rapidesa, garantia i qualitat per als nostres clients.
Els nostres professionals estan formats per aportar valor afegit a l’empresa i contribuir a la bona imatge de la vostra marca.


Altres Serveis :

SUBROGACIÓ TREBALLADORS NETEJA
Subrogació de personal

Oferim assessorament personalitzat  i ens encarreguem de la subrogació de personal i de la gestió de plantilles sobre-dimensionades de les empreses.


servei de manteniment
Manteniment de terres

Amb el servei de manteniment de sòls realitzem un tractament específic per a cada superfície, utilitzant productes i maquinària que no fa malbé el terra.


serveis-auxiliars
Contacte
servei de neteja de vidres
Neteja de vidres

Disposem de maquinària específica i equip tècnic altament qualificat per a oferir el millor servei de neteja de vidres en alçada o per netejar el fang que pugui quedar de la pluja. 


EMPRESA DE DESINFECCIÓ
Servei de desinfecció

Ens encarreguem de tots els processos de desinfecció i prevenció de la COVID-19. Utilitzem tecnologia d’última generació segons la normativa del Ministeri de Sanitat.


servei de neteja
Neteja per empreses

El servei de neteja integral per a empreses és la nostra especialitat. Disposem de la millor maquinària per ajudar-te amb el manteniment que el teu negoci necessita.