Subrogació de personal

Treballem per facilitar la feina dels nostres clients i que no necessitin preocupar-se de res. Ens encarreguem de fer-nos càrrec del personal de la vostra empresa, garantim l’estabilitat dels treballadors.

Ens encarreguem de la reestructuració organitzativa de l’empresa, amb l’objectiu d’una organització molt més plana i una reducció important dels costos de personal.

Creiem que la nostra força rau en la tranquil·litat que oferim als nostres clients. Per això oferim serveis en totes les àrees en què una empresa necessita suport. Tant en serveis tècnics o de neteja, com en serveis relacionats amb el personal.

Mantenim les mateixes condicions laborals en termes de salari, jornada laboral, antiguitat i categoria. Liquidació dels salaris dels empleats, com ara vacances i pagues extraordinàries. I, finalment, el trasllat dels dies de vacances que no ha pres l’empleat a la nova empresa.Altres Serveis :

serveis auxiliars de neteja

Serveis Axiliars

Proporcionem personal de seguretat, logística o consergeria  Recorre als nostres professionals del facility support i descobreix-los


servei de manteniment

Servei de manteniment

Realitzem un tractament específic per a cada superfície, utilitzant productes i maquinària que no fa malbé el terra.


subrogacio-de-personal
Contacte
servei de neteja de vidres

Neteja de vidres

Disposem de maquinària específica i equip tècnic altament qualificat per a oferir el millor servei de neteja de vidres en alçada o per netejar el fang que pugui quedar de la pluja. 


EMPRESA DE DESINFECCIÓ

Servei de desinfecció

Ens encarreguem de tots els processos de desinfecció i prevenció de la COVID-19. Utilitzem tecnologia d’última generació segons la normativa del Ministeri de Sanitat.


servei de neteja

Neteja per empreses

El servei de neteja integral per a empreses és la nostra especialitat. Disposem de la millor maquinària per ajudar-te amb el manteniment que el teu negoci necessita.